Abras second hand-butik gör det lättare att leva hållbart.

Hållbarhet är ett tema i Abrahamsbergskyrkan. Att inte alltid köpa nytt utan återanvända eller lämna vidare till nya brukare är en del av en hållbar livsstil. Sedan 2018 erbjuder Abrhamsbergskyrkan en möjlighet att handla second hand genom butiken Reprisen. Varje lördag kl 10-14  står butiken öppen i församlingsvåningen med ingång från Bävervägen.

Genom att handla i och skänka varor till Reprisen ger Du också ett ekonomiskt bidrag till församlingens verksamhet.

Kunderna kommer både från närområdet i Abrahamsberg och längre ifrån,  flera har inte sett kyrkan tidigare. Det finns redan en ung kundkrets som  kommer tillbaka vecka efter vecka. De är mycket positiva till second hand och att spara på jordens resurser.

Tanken är att Reprisen främst ska erbjuda kvalitetsvaror för inredning,  hushåll och ett urval av kläder. Den som vill lämna möbler för försäljning måste höra av sig i förväg då utrymmet är begränsat.

Samtidigt med försäljningen erbjuds fika i Bäversalen. Det är uppskattat och ger en naturlig träffpunkt både för ”kyrkfolket” och kunderna. Så skapar Reprisen kontakter och ger information om hela verksamheten i Abra.

Senaste numret av Livet finns att ta med sig liksom inbjudningar till barn- och ungdomsaktiviteter. Alla är välkomna att bidra med saker till försäljning och hembakat bröd till fika. Det behövs fler medarbetare för att sälja saker, koka kaffe och fika med gästerna. Hjälp också till med glada tillrop och att sprida positiva vibbar kring Reprisen.

Kontakta oss på: reprisen@abrahamsbergskyrkan.se eller ring 0707614993