Konfirmera dig i Abra 2021

Läger 20 juni – 3 juli på Koviken, Lovön

19 konfirmander är redan anmälda och ledargänget är uttagna och peppade.

Abrahamsbergskyrkan har ett två veckor långt konfirmationsläger i början av sommaren. Lägret hålls på församlingens fritidsgård Koviken, som ligger i skogskanten vid Mälaren på Lovön. Det fina läget gör att vi spenderar mycket tid utomhus, med bland annat bad, fotboll och kanotpaddling. Under dagarna har vi olika slags lektioner, musikpass, utflykter, aktivitetspass, besök och fritid.
Lägret är i första hand för dig som är född 2006 och 2007, eller tidigare. Med på lägret är församlingens pastorer, musikledare och fritidsledare.
Att vara människa är bland annat att ha en massa frågor. Att vara konfirmand är ett väldigt bra tillfälle att få ställa dem!
Alla frågor har inte enkla svar. Inte ens ledarna har svar på allt. Men tillsammans i konfagruppen kan man få ställa sina frågor, diskutera dem, komma vidare i sina funderingar, kanske hitta något svar, få upptäcka nya saker och lära sig mycket om mycket.
Kostnaden för hela konfirmationsläsningen är ca 5500 kronor, vilket inkluderar kost och logi, bibel, studiematerial samt gruppfoto.
Anmälningsavgiften är 500 kronor som sätts in på församlingens plusgiro 192042-0 senast 31 januari 2021. Resterande 5000 kronor sätts in senast när lägret börjar.

 

Samtyckesförfrågan digitala gudstjänster (Konfirmander)

 

Dessa tillfällen ingår i konfirmationsläsningen:
Helgen 16-17 april har vi en introduktionshelg i Abrahamsbergskyrkan.
Helgen 21-23 maj har vi en gemensam helg på Koviken.
Helgen 27-29 augusti har vi återträff på Koviken.

 

OBS! Datumen är preliminära ännu! Vi måste anpassa oss till pandemin och restriktioner.
Konfirmanderna förväntas gå på minst sju gudstjänster under våren 2021.
För frågor och vidare information:
konfa@abrahamsbergskyrkan.se
08-80 20 70

 

Se folder här