Pastors/diakon student sökes för vikariat i Abrahamsbergskyrkan under hösten 2019

Vi söker dig som vill hänga med tonåringarna på fredagskvällarna varannan vecka.

Som kan medverka ca 1 gång i månaden på vår söndagsförmiddagsgudstjänst med förkunnelse/ledning.

Som vill stödja och vara med på AbraUngs styrelsemöte 1 gång i månaden och vara stöd/bollplank till ungdomsstyrelsen.

Vi kommer framöver att utlysa en tjänst på 75-100% som Pastor/Diakon med inriktning på barn, ungdom och familj.

Läs gärna mer om församlingen och dess verksamhet på www.abrahahamsberskyrkan.se. Vid frågor om tjänsten kontakta vår pastor och församlingsföreståndare Lasse Vallmoss, lasse.vallmoss@abrahamsbergskyrkan.se eller 0704-53 79 47.