Sommarscout

Scoutterminen är slut men det finns möjlighet att ses under sommaren också!

Onsdag 19/6  är det sommarscout för alla åldrar (föräldrar, barn och alla kompisar). En ledare kommer att åka med buss 323 från Brommaplan kl 15:54 (och promenera sista biten) och kan ta med scouter (anmäl gärna till scout@abrahamsbergskyrkan.se så vi vet vilka vi ska räkna in) men alla är också välkomna att ta sig ut på egen hand under kvällen. På eftermiddagen och kvällen kommer vi göra olika scoutaktiviteter och möjlighet finns till bad.  Det kommer att grillas korv som säljs till självkostnadspris. Ta gärna med egen matsäck också.

Ytterligare sommarscouttillfällen är under övervägande och information kommer att postas på instagram (@abrascout) och i föräldragruppen på Facebook (Abrascout föräldragrupp).

Glöm inte att betala medlemsavgift! Varje år tar vi en avgift på 400kr. Denna betalas in till Abrahamsbergskyrkans ungdom på Swish 123 628 22 06 eller postgiro 322564-9. Vill du dubbelkolla ifall du har betalat kan du maila vår kassör Gunilla (gunilla.ornmarker@outlook.com).

Vi börjar nästa termin 4 september 18.30 i kyrkan.

Ha en fin sommar och vi ses på lägret/i höst!

Soliga hälsningar

Scoutledarna