• Detta evenemang har redan ägt rum.

Lär dig Zoom

12 maj 19:00 - 20:00

Inför församlingsmötet på torsdag 14 maj kl. 19 har du här en möjlighet att lära dig Zoom och få allt att fungera. Det bästa är att använda en dator med internet. Den behöver inte ha en kamera, men tillgång till internet är ett måste. Om du har internet till din smartphone räknas det som en dator.

Om du inte har en dator med internet kan du vara med genom att ringa in till mötet med en telefon.

Om du har dator med internet klickar du på den här länken för att komma in i mötet:

Om du använder telefon börjar du med att slå följande telefonnummer:

08 505 008 29

Speakerrösten är på engelska och den frågar efter Meeting ID och Password. Knappa in ett i taget och avsluta med #.

Meeting ID: 980 6162 8903

Password: 135747

Under kvällen kommer vi att gå igenom följande:

• Hur du sätter på och stänger av ljudet på din mikrofon
  • Hur du sätter på och stänger av bilden om din dator har kamera
  • Hur du begär ordet
  • Hur du röstar
  • Hur du gör för att skriva i chatten
  • Hur du visar sin uppskattning
  • Hur du ändrar det namn som syns gällande dig själv

Behöver du hjälp?

Om du har problem med att komma in i mötet, höra, höras, se eller synas kan du ringa Daniel Åkerman på tfn 076 171 38 62 för hjälp och guidning.

Helen Åkerman håller sedan i mötet och går igenom ovanstående punkter flera gånger om, så om du kommer in senare kan du ändå vara med och du kommer inte att missa något.

Och kom ihåg – det finns inga dumma frågor, det finns bara dumma svar! Våga fråga!

Välkommen med!

Här hittas mera information om församlingsmötet den 14 maj.

Lär dig Zoom

Datum: