Påskens Gudstjänster

8 april Dymmelonsdag

Andakt publicerad på facebook och Youtube

Pilgrimsvandring i stilla veckan inställd

9 april Skärtorsdag

Digital andakt på Facebook och Youtube

Kvällsandakt inställd

10 april Långfredag:

Digital gudstjänst kl 11.00 Lasse Vallmoss, Helena Bäckman

Öppen Kyrka kl 14.00-16.00

Kyrkan står öppen för enskild andakt, ljuständning och stillhet i kyrksalen.

12 april Påskdagen:

Digital gudstjänst kl 11.00 Lasse Vallmoss, Inga Johansson, Daniel Åkerman, Emilia Åkerman, Markus Pilenvik

Alla deltagare hänvisas till att närvara digitalt.

I den situation vi nu är i, har styrelsen, församlingsföreståndaren och församlingens krisgrupp gemensamt beslutat att med omedelbar verkan ställa om församlingens gudstjänster till digitala gudstjänster och vi kommer alltså inte längre träffas till gudstjänst i kyrkan.

Du inbjuds istället till gudstjänst via denna länk:

Genom att klicka på länken kommer man in kyrksalen.

Via dator: Klistra in länken nedan i webbläsaren så kommer du direkt till in i mötesrummet. OBS! Funkar bäst via webbläsaren Google Chrome!

Via telefon: Ladda ned appen Jitsi Meet. Inget konto behövs – du behöver endast skriva in namnet på mötesrummet: Abra

Datorn i kyrkan kopplar vi upp strax innan 11 så att det finns tid för det tekniska. När man är uppkopplad ska man stänga av sin mikrofon så att störande bakgrundsljud minimeras. Ett tips är också att stänga av sin kamera för bättre uppkoppling.

Här vill vi be dig om att komma ihåg kyrkan även om du inte har möjlighet att vara här. Använd gärna församlingens bankgiro 5360-2330 eller Swish-nummer 1230300384 för en kollekt.

Vi vill även tipsa om gudstjänsten som sänds i SVT2 Söndagar kl 10.00 eller via SVT Play.  www.svtplay.se/gudstjanst

Läs i kalendariet om alla våra samlingar och aktiviteter.

Varmt välkommen!