Söndagens gudstjänst

Här hittar du Abrahamsbergskyrkans YouTube-konto där vi sänder Gudstjänsten live.

Du får gärna låna en psalmbok att använda när du firar gudstjänst hemma! Kontakta någon av oss i kyrkan om du vill veta mer om hur du får tag på en psalmbok.

Söndag 31 maj. Pingstdagen

Predikan: Inga Johansson

Musik: Jonas Eliasson

Sång: Signe Åkerman, solosång

Gudstjänstledning: Esther Kazen

Alla deltagare hänvisas till att närvara digitalt.

Gudstjänstordning
Klockringning
Välkommen och pålysningar
Psalm 162 som sol om våren stiger v.1-3
Textläsning APG 2:1-11, ljuständning och bön
Sång, Där Guds ande är
Textläsning Johannes 7:37-39
Predikan
Introduktion förbön och givande
Psalm 798 Kom, Helig Ande v. 1,2,8
Stillhet, Bön, Kollekt
Förbön, Vår Fader
Sång, Ödmjukhetens konung
Välsignelse
Psalm  846 Må friden från jorden följa dig

I den situation vi nu är i, har styrelsen, församlingsföreståndaren och församlingens krisgrupp gemensamt beslutat att ställa om församlingens gudstjänster till digitala gudstjänster och vi kommer alltså inte längre träffas till gudstjänst i kyrkan.

Vi sänder inte längre gudsjtänster via Jitsi, utan hänvisar alla till Abrahamsbergskyrkans YouTube-konto

Du kan också hitta kontot genom att gå in på YouTube.com och söka på Abrahamsbergskyrkan.

Datorn i kyrkan kopplar vi upp strax innan 11 så att det finns tid för det tekniska.

Här vill vi be dig om att komma ihåg kyrkan även om du inte har möjlighet att vara här. Använd gärna församlingens bankgiro 5360-2330 eller Swish-nummer 1230300384 för en kollekt.

Vi vill även tipsa om gudstjänsten som sänds i SVT2 Söndagar kl 10.00 eller via SVT Play.  www.svtplay.se/gudstjanst

Läs i kalendariet om alla våra samlingar och aktiviteter.

Varmt välkommen!