För en dryg månad sedan gick Sverige till val och gav en tunn majoritet i riksdagen för en ny regering. I måndags 17 oktober valdes ny statsminister och nu får Sverige ny regering.
Om detta samtalar vi i kyrkan torsdag 20 oktober kl 19.00..
Susanne Nyström är ledarskribent på Dagens Nyheter. På 1990-talet var hon scout i Abra. Nu återkommer hon till Abrahamsbergskyrkan för att tala om valrörelsen, partiernas försök att orientera sig bland nya väljaropinioner och förutsättningarna för den regering som ska styra Sverige i en farlig och krisfylld tid framöver.
Kvällen blir den tredje i Abra om valet 2022. I slutet av augusti hölls en debatt om klimat- och miljöfrågor inför valet i samarbete med grannförsamlingar och Bromma folkhögskola. Ett par dagar efter valet samtalade AbraSenior om valutgången. Och nu kommer en sista träff i serien kring regeringsbildningen.
Välkomna torsdag 20 oktober kl 19.00