Här kommer en julhälsning från mig i Kongo. Nyhetsbrev december 2022

Jag vill också skicka en särskild julhälsning till er alla från min kör i Luozi. Vi har spelat in en julsång, som finns att lyssna till på Youtube och på Facebook i Equmeniakyrkans adventskalender, lucka #22.

Länk till julsången på Youtube: https://youtu.be/Ygk6GJXSKjc

Varma hälsningar från DR Kongo,

Tilda Jönsson

Missionär och sjuksköterska för Equmeniakyrkan och CEC i Demokratiska republiken Kongo

E-mail: tilda.jonsson@equmeniakyrkan.se

Blogg: nursetilda.wordpress.com

Instagram: nurse_tilda

Med vänliga hälsningar från Luozi,
Tilda Jönsson
För att se lite fler bilder, titta gärna in på bloggen nursetilda.wordpress.com. För er som har Instagram finns
det också fler bilder på @nurse_tilda (mitt konto) och @kieseikongo (familjen Kiese).

Missionär och sjuksköterska i Demokratiska republiken Kongo

För att se lite fler bilder, titta gärna in på bloggen

nursetilda.wordpress.com

För er som har Instagram finns det också fler bilder på

@nurse_tilda (mitt konto), @deikongo (missionsvolontärerna) och @kieseikongo (familjen Kiese).

Vårdcentralen på kyrkans område i Luozi. Tillsammans med hälsovårdsdepartementet i CEC.

Tilda Jönsson är sänd av Abrahamsbergskyrkan (och andra församlingar) som missionär till Kongo. Vi ber om Guds välsignelse över henne och hennes resa och det hon kommer göra och uppleva där.