Boka en plats till gudstjänst och konsert.

På några av Abrahamsbergskyrkans samlingar kommer man att behöva boka plats på de platser som är tillgängliga enligt då gällande föreskrifter. Detta behövs för att kyrkan ska kunna ta ansvar och hantera samlingar på ett korrekt sätt och ge trygghet att säkerheten kan upprätthållas.

Gudstjänster  som kan bli aktuella för platsbokning, om läget så tillåter:

Söndagen 29 nov 10.00
Adventsgudstjänst

Söndagen 29 nov 12.00
Adventsgudstjänst

Torsdagen 24 dec 11.00
Julbön kring krubban
Länk till bokningssida kommer.

Konserter – aktuella för platsbokning, om läget så tillåter:

Lördagen 12 dec 16.00
Luciatåg och konsert med kyrkans barnkörer.

Bokning sker via länk under respektive evenemang.

Bokningsbekräftelse skickas till din epost.
Kom i god tid. Du kommer att bli avprickad från en lista av en kyrkvärd. Ej avprickade platser 10 minuter innan samlingen går vidare till de som ev väntar i kyrkan på att få en plats.

Avbokning sköter du också själv genom att gå tillbaka till länken för bokning, väljer menyn Avboka och anger avbokningskod som finns på bokningsbekräftelsen.
Glöm inte bort att göra det, då kan annan person få meddelande om att plats finns och kan få komma på samlingen.

Konserter med avgift – bokningsbekräftelsen innehåller biljett/er med QR-kod att visas upp på telefonen. Läses av vid entrén. Biljettkostnad betalas på plats via Swish.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi håller avstånd. Vi tvättar/spritar våra händer. Vi har begränsat antal besökare och markerade tillåtna sittplatser. Vi undviker trängsel och samling i foajé, vid toaletterna och i gångarna.