Barnkörledare

Vikariat, 25 % i Abrahamsbergskyrkan, Bromma, Stockholm under hösten 2019.

Vår barnkörledare avslutar sin tjänst och vi söker en vikarie för tre barnkörer i åldrarna 3-14 år; körlek, barnkören Abrakadabra och musikalkören Singsalabim. Dessa körer övar på torsdagar mellan kl 16.45 – 19.00. Dessutom så medverkar de i gudstjänster och på konserter cirka en gång i månaden.

Vi kommer framöver att utlysa en musikledar/församlingsmusikertjänst på 50-75% där barnkörerna kan ingå som en del i tjänsten. Läs gärna mer om församlingen och vår verksamhet på www.abrahahamsberskyrkan.se

Välkommen med din intresseanmälan till mattias.mannervik@su.se

Vid frågor om tjänsten kontakta vår församlingsföreståndare Lasse Vallmoss, lasse.vallmoss@abrahamsbergskyrkan.se eller 0704-53 79 47.

Pastors/diakon student sökes för

-vikariat i Abrahamsbergskyrkan under hösten 2019

Vi söker dig som vill hänga med tonåringarna på fredagskvällarna varannan vecka.

Som kan medverka ca 1 gång i månaden på vår söndagsförmiddagsgudstjänst med förkunnelse/ledning.

Som vill stödja och vara med på AbraUngs styrelsemöte 1 gång i månaden och vara stöd/bollplank till ungdomsstyrelsen.

Vi kommer framöver att utlysa en tjänst på 75-100% som Pastor/Diakon med inriktning på barn, ungdom och familj.

Läs gärna mer om församlingen och dess verksamhet på www.abrahahamsberskyrkan.se

Vid frågor om tjänsten kontakta vår pastor och församlingsföreståndare Lasse Vallmoss, lasse.vallmoss@abrahamsbergskyrkan.se eller 0704-53 79 47.