Välkommen till Abrahamsbergskyrkans Ungdom

AbraUng

Abrahamsbergskyrkans ungdom är en ideell förening och vi har en styrelse som leder föreningens verksamhet. Deltagare och ledare är alla medlemmar i föreningen.

AbraUng

Körer

Körlek för åldern 3-6 år. Torsdagar 16:45-17:30.Barnkören Abrakadabra för åldern 6-9 år. Torsdagar 18:00-18:45.Kören Singsalabim från årskurs 4. Torsdagar 18:00-19:00.

Tonår och Tweenies

Tonår är från årskurs 7. Vi ses fredagar jämna veckor 19:30. Tweenies är från årskurs 4. Vi ses fredagar jämna veckor 18:00-20:00.

Scout

Vi har scoutverksamhet från 8 år och uppåt. Vi ses onsdagar kl 18:30-20:00.

Om oss

Abrahamsbergskyrkans församling har anförtrott sin barn- och ungdomsverksamhet till Abrahamsbergskyrkans ungdom.

Med anledning av coronaviruset

På grund av de skärpta allmänna råden för Stockholms län med anledning av spridningen av coronaviruset har styrelsen för Abrahamsbergskyrkans Ungdom tyvärr behövt fatta beslut om att pausa viss av sin barn- och ungdomsverksamhet.