Abra Ungs styrelse informerar om ny-gamla rutiner!
I samband med att restriktionerna lättas den 29 september blir det äntligen lite mer som vanligt också i Abra Ungs verksamhet. Föräldrar är åter igen välkomna in i kyrkan i samband med aktiviteterna.
Den 7 oktober öppnar korvserveringen ”TorsdagsKorven” igen. I anslutning till barnkörerna kan man för en liten peng äta korv med bröd och samtidigt  umgås med körkompisar och körföräldrar. Detta rullar på hela hösten, torsdagar ca kl. 17.30-18.15. Varmt välkomna!
Scouterna fortsätter under hösten med varannan-vecka-upplägg enligt den planering som delats ut.
Vi tar det för givet att vi allihop, barn som vuxna, är noga med att tvätta händerna och stanna hemma om vi känner oss förkylda eller på annat sätt sjuka.
Tack alla föräldrar för denna tid ni stått ute och väntat under aktiviteter och VÄLKOMNA in i värmen igen!

 

Hej!  

Nu ser vi fram emot att dra igång våra aktiviteter igen efter sommaren!  

Välkommen till:  

Körlek för åldern 3–6 år. Torsdagar 16:45–17:30. Start v. 36.  

Barnkören Abrakadabra för åldern 6–9 år. Torsdagar 18:00–18:45. Start v. 36. 

Kören Singsalabim från åk 4. Torsdagar 18:00–19:00. Start v. 36.  

Ungdomskör, från 15 år. Fredagar, Udda veckor från kl. 1930, Jämna veckor från kl. 18:00

Tonår från åk 7. Fredagar jämna veckor 19.30 Start v. 36.  

Scout från 8 år. Onsdagar kl. 18:30–20:00. Start v. 36.  

Vi har oftast plats för fler deltagare och ledare i våra verksamheter. Hör gärna av dig om du är  intresserad, eller vet någon som är det.  

I och med den rådande situationen är vi noga med att genomföra våra aktiviteter på ett så säkert sätt  som möjligt för våra ledare och deltagare. Därför tillåter vi bara deltagare och ledare att vara inne i  lokalerna. Lämna därför barnen även fortsättningsvis utanför kyrkan. Var också noga med att hålla  er hemma om ni har förkylningssymtom och var noga med att tvätta händerna ofta.  

För att delta i aktiviteterna betalar du medlemsavgift och en verksamhetsavgift till  Abrahamsbergskyrkans Ungdom (AbraUng). Avgiften är 400 kr för hela 2021 och då får man vara  med i så många aktiviteter man vill. Avgiften betalas in till AbraUng:s plusgiro 35 25 64-9 senast  den 20 september. Det går också bra att swisha medlemsavgiften till 123 628 22 06. Var noga med  att märka swish-betalningen med medlemmens namn och födelsedatum. Se bifogad information om  terminsavgiften.  

Kom ihåg att vi tar emot Swishbetalningar! Så nu är det ännu enklare att betala för scouthajken eller  tonårsfikat. Till och med medlems- och verksamhetsavgiften går att betala för via Swish.  

Kontaktuppgifter, närvarouppgifter, och personuppgifter rörande våra deltagare och medlemmar  lagrar vi i Equmenias och Equmeniakyrkans administrativa system Repet. Vi använder endast dessa  uppgifter för att informera er om vår verksamhet samt som underlag för statistik och bidrag.  

Utöver de fasta aktiviteterna händer en hel del annat i kyrkan under våren. Information kommer att  dyka upp på vår hemsida www.abraung.se. Se gärna till att gilla Abrahamsbergskyrkans ungdom på  Facebook, och följ oss på Instagram, @abraung och @abrascout. Där kommer regelbundet upp  information om vad som händer i grupperna och bilder från verksamheten. Dessutom kan du som  scout eller scoutförälder följa scoutledarnas blogg, www.abrascout.se för mer detaljerad  information gällande just scoutverksamheten. Dessutom går det bra att maila scoutfrågor till  scout@abrahamsbergskyrkan.se, och andra frågor till abraung@abrahamsbergskyrkan.se.  

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta AbraUng:s ordförande Elina  Lyckeborg, abraung@abrahamsbergskyrkan.se.  

Vi ses i kyrkan!  

Elina Lyckeborg, 

Ordförande, Abrahamsbergskyrkans ungdom