Körlek för åldern 3–6 år. Torsdagar 16:45–17:30. Start v. 37.

Barnkören Abrakadabra för åldern 6–9 år. Torsdagar 18:00–18:45. Start v. 37.

Kören Singsalabim från åk 4. Torsdagar 19:00–20:00. Start v. 37.

Ungdomskör, från 15 år. Fredagar 18.00–19.30. Start meddelas på annat sätt.

Tonår från åk 7. Fredagar jämna veckor 19.30 Start v. 38.

Scout från 8 år. Onsdagar kl. 18:30–20:00. Start v. 37.

Om ni har barn som är intresserade av att gå på tweenies (åk 4-6) så hör av er till abraung@abrahamsbergskyrkan.se. Vi kommer inte att starta aktiviteten i höst om vi inte får tillräckligt underlag.

Vi har oftast plats för fler deltagare och ledare i våra verksamheter. Hör gärna av dig om du är
intresserad, eller vet någon som är det.

För att se till att vi är så försiktiga som möjligt kommer vi att ta till ett antal försiktighetsåtgärder. Bland annat så kommer vi att bedriva verksamheten utomhus så länge det fungerar, sedan inomhus i stora lokaler. Vi kommer inte heller att servera någon korv på torsdagar. Dessutom ber vi alla föräldrar att lämna och hämta sina barn utanför kyrkan, samt vänta utanför kyrkan under gången. Vi ber också om att bara en person per familj lämnar och hämtar i så stor utsträckning som det är möjligt. Som vanligt är det viktigt att stanna hemma vid symptom på infektion, även milda, och vara noga med handhygienen och att hosta och nysa i armvecket.

Klicka här för att se utskicket för Höstterminen 2020

Information om avgiften