Vi har scoutverksamhet från 8 år och uppåt. Vi ses onsdagar kl 18:30-20:00.

Onsdagen den 6 november kommer vi besöka Hässelby.

Vi kommer samlas vid busshållplatsen Odalgränd i Hässelby kl. 18:15 för att sedan vara åter vid busshållplatsen senast kl 20:15

Vi kommer att åka gemensamt med SL från och till Abrahamsberg för dem som vill.
Vill man åka gemensamt får man gärna ta med SL kort om man har.
Vi samlas då vid Abrahamsbergs tunnelbanestation kl 17:30 och är sedan åter vid 21 tiden vid Abrahamsbergstunnelbanestation.

Ni får väldigt gärna återkoppla till oss på mail scout@abrahamsbergskyrkan.se om ni tänker åka med oss eller om ni blir skjutsade till Odalgränd(busshållplatsen i Hässelby).

Ta gärna med en ficklampa om ni vill samt ha varma kläder då vi kommer vara ute hela kvällen.
Skulle ni ha svårt att hitta kan ni nå Johanna på 073-086 80 47

Skulle ni ha frågor eller funderingar är det bara att höra av er till scout@abrahamsbergskyrkan.se

Höstterminen 2019

Terminens datum går att hitta här(Onsdagar 18:30-20:00), vi kompletterar med mera information så fort vi kan.

September – 11, 18, 25

Oktober – 2, 9, 16, 23

November – 6, 13, 20, 27

December – 4, 11

Vi har ingen scout den 30 oktober(Höstlov).

Den 2 oktober är det föräldramöte!

Terminsprogram HT 2019

Upptäckare

Spårare

Äventyrare

Hajk 12-13 oktober:

Här hittar ni mera information om hajken 12-13 oktober.

Här kan man anmäla sig till Hajken.

Här finns ett förslag på packlista.

Lappar som delats ut.

Här hittas hajk informationen som delades/delas ut i samband med scout den 25 september 2019.

Här hittas informationen som delades/delas ut i samband med scout den 11 september 2019.

Abrascout föräldragrupp

Abrascout har en föräldragrupp på facebook där man tex. kan prata samåkning när vi tex. är på Koviken.

Gruppen hittas här: https://www.facebook.com/groups/423662534651244/

Det går att följa Abrahamsbergskyrkans ungdom på Facebook och Instagram (@abraung och @abrascout).

Läs mer om hur du blir medlem här.

Förslag på packlista hittar ni här.

Läs om hur det fungerar med skoutskjortor och märken i abrascout genom att klicka på bilden eller här:

Scoutledarna nås genom att maila: scout@abrahamsbergskyrkan.se