Vi har scoutverksamhet från 8 år och uppåt. Vi ses onsdagar kl 18:30-20:00. Denna lapp delades ut vid terminsstarten med info om föräldramöte och sommarens läger.

Det går att följa Abrahamsbergskyrkans ungdom på Facebook och Instagram (@abraung och @abrascout).

Equmenias nationella scoutläger Prisma 21-27 juli 2019 i Mohed, Söderhamn

I sommar är det dags för Equmenias nationella scoutläger Prisma. Från söndagen den 21 juli till lördagen den 27 juli ses vi i Mohed, Söderhamn.
På Prisma kommer vi träffa kompisar, laga mat, gå på andakter, tälja, bo i tält och mycket mer! Det blir en hjältedag, en stor scen med häftig underhållning, caféer och seminarier.
Prisma är ett läger där vi får reflektera Guds ljus och sprida det vidare i världen. Häng med!

Hur ser lägerveckan ut?
På söndagen reser vi till lägerplatsen och gör oss hemmastadda. Kvällen avslutas med en mäktig invigning.

På måndag, tisdag, torsdag och fredag börjar dagen med en morgonsamling följt av ett dagsprogram under förmiddagen för alla på lägret. På eftermiddagen erbjuds en mängd olika spontanaktiviteter och på kvällen hålls det flera mindre lägerbål på olika ställen på lägerområdet.

På fredagen avslutas dagen tillsammans med gudstjänst och scenshow. På onsdagen får vi alla vara med på en hjältedag med massor av spännande aktiviteter där vi får chansen att se hur vi alla kan vara vardagshjältar. På lördagen är det dags att dra sig hemåt.

Lägeravgift
Deltagaravgiften för lägret är 1 500 kr plus eventuell reskostnad. Mer information kommer om när och vart avgiften ska betalas.

Samtidigt som vi understryker vikten av att betala lägeravgiften vill vi inte att någon ska missa scoutlägret på grund av kostnader. Ta därför kontakt med en ledare om ni upplever att avgiften blir oöverstiglig.

Resan till och från Mohed
Vi kommer erbjudas att åka chartrat scouttåg till lägret tillsammans med en massa andra scouter och vi återkommer om kostnad, tider och var vi hoppar på tåget.

Anmälan
Lägret är för upptäckare och äventyrare, alltså för scouter som går i fjärde klass och uppåt. Anmälan görs online via denna länk:

Sista anmälningsdag är den 11 april.

Vid frågor kring lägret eller anmälan, maila scout@abrahamsbergskyrkan.se

Läs mer om hur du blir medlem här.

Läs om hur det fungerar med skoutskjortor och märken i abrascout genom att klicka på bilden eller här:

Scoutledarna nås genom att maila: scout@abrahamsbergskyrkan.se