2020-04-08

Hej!
Vi hoppas att ni mår bra och att ni tar hand om varandra.

I måndags beslutade styrelsen för Abrahamsbergskyrkans ungdom att försöka köra igång med lite av vår verksamhet igen, men på ett sätt som vi inte tidigare har gjort.

Vi har under dessa tre veckor när vi har haft verksamheten på paus hela tiden sökt efter nya, kreativa sätt att hålla kontakten med er och fortsätta med vår verksamhet. Till exempel har vi haft körövning på vårt intragramkonto @abraung.

Eftersom det verkar som att det fortfarande är svårt för oss att kunna ses i kyrkan och eftersom vi ledare saknar er deltagare och varandra så vill vi försöka komma igång med verksamheten. Detta gäller framåt:

Körlek, Abrakadabra och Singsalabim kommer att få ha körövning hemma genom att titta på inspelade videor på vår youtubekanal: Abrahamsbergskyrkans Ungdom. Vi hoppas att både föräldrar och barn kan ha roligt och sjunga, leka och dansa tillsammans hemma.

Tweenies och Tonår kommer att ha digitala träffar. Vi lägger ut en länk och så ses vi ledare och ni på nätet för häng, samtal, lekar och annat kul. Medtag eget fika!

Småbarnsmusiken och Ungdomskören är fortsatt pausad.

När det kommer till Scout kör vi som vanligt men utomhus

Vi kommer även att starta Bibelklubben 13+ snart. Den kommer att vara på måndagar i digital form. Kom och diskutera tro, livet och bibeln med fokus på kvinnorna i bibeln. Är ni intresserade eller har frågor så kontakta pastor Esther på esther.kazen@abrahamsbergskyrkan.se.

Kom ihåg att vi alltid finns här och att det går bra att höra av sig. Kom också ihåg att följa oss på sociala medier: Facebook (Abrahamsbergskyrkans ungdom), Instagram (@abraung och @abrascout) och Youtube (Abrahamsbergskyrkans ungdom). Kom också ihåg att titta in på vår hemsida, www.abraung.se, med jämna mellanrum.

Ät mycket godis i påsk och ta hand om varandra så ses vi på nätet!
/AbraUng

2020-03-18

Styrelsen för Abrahamsbergskyrkans ungdom har beslutat att fram till och med påskledigheten gör vi paus i verksamheten. Genom att vi gör en paus hoppas vi kunna bidra till att minska smittspridningen i samhället och att vi efter påsklovet kan öppna verksamheten som vanligt igen. Dessutom har många av våra ledare extra mycket att göra på jobbet i och med virusutbrottet så det blir svårt att hinna med att var ledare. Om ni har tankar eller funderingar så får ni gärna kontakta någon av våra pastorer.

Här hittar ni kontaktuppgifter till våra Pastorer

Följ oss gärna på sociala medier. Där kommer vi löpande lägga upp ny information om läget i verksamheterna och tips om vad man kan göra ifall man saknar sina aktiviteter.

2020-03-11

Vi vill informera om att vi i AbraUng följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens, samt andra ansvariga myndigheters rekommendationer.
Se www.krisinformation.se för bekräftad information från myndigheter.

• Tvätta händerna ofta och noga med tvål och varmt vatten i minst 30 sekunder – särskilt när du kommer in utifrån, efter toalettbesök och innan du hanterar mat
  • Hosta och nys i armvecket
  • Stanna hemma från aktiviteten om du känner minsta förkylningssymtom
  • Undvik närkontakt