Abrahamsbergskyrkans seniorer

Välkomna till Abrahamsbergskyrkans Seniorer.

Vi vill vara en glad gemenskap dit man kan komma även när det är motigt i tillvaron. Familjeförhållanden och vänkrets kan förändras genomgripande och oåterkalleligt. Då är det viktigt med en gemenskap som är tillräckligt stor för att tåla förändringar och ändå behålla det man har lärt sig att trivas med. Kom till Abrahamsbergskyrkan och lär känna oss som redan är med! Vi hälsar dig välkommen eftersom vi är säkra på att nya vänner berikar vår gemenskap. Hos oss kan du få sitta tyst, berätta en god historia eller delta i engagerande samtal i olika livsfrågor.

Vi träffas onsdagar kl.13.00 i Abrahamsbergskyrkan och samlingen inleds med en trevlig kaffestund. Därefter följer ett program med gäster som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Första gången du deltar så bjuder vi på kaffe.

Abrahamsbergskyrkans Seniorer är ansluten till RPG: Riksförbundet Pensionärsgemenskap.
Ordförande: Gunbritt A-Thorson, tel 073-636 03 88