Konfirmera dig i Abra 2019

Läger 23 juni—6 juli

på Koviken, Lovön

Abrahamsbergskyrkan har ett två veckor långt konfirmationsläger i början av sommaren. Lägret hålls på församlingens fritidsgård Koviken, som ligger i skogskanten vid Mälaren
på Lovön. Det fina läget gör att vi spenderar mycket tid utomhus, med bland annat bad, fotboll och kanotpaddling. Under dagarna har vi olika slags lektioner, musikpass, utflykter, aktivitetspass, besök och fritid.

Lägret är i första hand för dig som är född 2004 och 2005, eller tidigare. Med på lägret är församlingens pastorer samt  musikledare och fritidsledare.

Att vara människa är bland annat att ha en massa frågor. Att vara konfirmand är ett väldigt bra tillfälle att få ställa dem!

Alla frågor har inte enkla svar. Inte ens ledarna har svar på allt. Men tillsammans i konfagruppen kan man få ställa sina frågor, diskutera dem, komma vidare i sina funderingar, kanske hitta något svar, få upptäcka nya saker och lära sig mycket om mycket.

Kostnaden för hela konfirmationsläsningen är 5500 kronor, vilket inkluderar kost och logi, bibel, studiematerial samt gruppfoto.

Anmälningsavgiften är 500 kronor som sätts in på församlingens plusgiro 192042-0 senast 31 januari. Resterande 5000 kronor sätts in senast när lägret börjar. Dessa tillfällen ingår i konfirmationsläsningen:

• Lördagen 26 januari 11.00 samlas konfirmander, deras föräldrar och ledare till en presentations– och informationsträff i Abrahamsbergskyrkan.
  • Helgen 15-17 mars har vi en introduktionshelg i Abrahamsbergskyrkan.
  • Helgen 24-26 maj har vi en gemensam helg på Koviken.
  • Helgen 23-25 augusti har vi återträff på Koviken.

Konfirmanderna förväntas gå på minst sju gudstjänster under våren.

För frågor, vidare information och anmälan:

maria.ost@abrahamsbergskyrkan.se

Ladda hem broschyren: Konfafolder 2019