Musikgudstjänst med små och stora

En gudstjänst med mycket sång, dans, hopp och rörelse.

Fyra söndagar kl. 9.30 i Abrahamsbergskyrkan.

Från 0 år och uppåt

Vårens datum:

• 22 januari
  • 19 februari
  • 19 mars
  • 23 april

Boka in och ta med vänner, grannar, kusiner….

Varmt välkomna!

Sommarens konfirmationsläger på Koviken för ungdomar födda 2002 och 2003

Är du född 2003 och är sugen på konfirmationsläger redan nu i sommar är du varmt välkommen att vara med. Nästa konfirmationsläger kommer att äga rum sommaren 2019. Alltså, det blir inget konfirmationsläger sommaren 2018. Välkommen på information och presentationsträff lördag 28 januari kl. 11.00 i Abrahamsbergskyrkan.

Mer information om lägret här Eller kontakta Sofia Karsberg. Sofia.karsberg@abrahamsbergskyrkan.se. 0739-720782.

Kyrka för fairtrade

Söndag 15 januari får Abrahamsbergskyrkan diplom som ”kyrka för fairtrade”. Utmärkelsen innebär att kyrkan i alla sina verksamheter använder fairtrade-märkta produkter och sprider kunskap och skapar opinion för rättvis handel och rättvisefrågor i stort. Vid gudstjänsten blir det information om fairtrade och naturligtvis fairtrademärkt kyrkfika.

Körernas start på vårterminen

Efter ett uppehåll över jul och nyår behöver inte körsugna barn och vuxna vänta länge på att få sjunga igen. Kyrkans körer startar följande datum:

Småbarnsmusiken startar onsdagen den 8 feb, kl 10.00
Körlek torsdagen den 19 jan, kl 16.45
Abrakadabra torsdagen den 19 jan, kl 18.00
Musikalkör torsdagen den 19 jan, kl 19.00
Canta felice tisdagen den 17 jan, kl 19.00

Nya hemsidan

Tänk dig att du sitter hemma och undrar vad som händer i Abrahamsbergskyrkan den kommande veckan. Kanske hörde du pålysningarna under söndagens gudstjänst men inser nu att du glömt bort iden för församlingsmötet. Eller så vill du veta temat för nästa onsdagsträff. Du kanske vill ha tag på plusgironumret till församlingen eller veta e-postadresserna till församlingens anställda. Då är en hemsida bra att ha!

Är hemsidan dessutom informativ, enkel att använda och inspirerande att klicka runt på så är det ju ännu bättre. Just det är syftet med det arbete som pågått ett tag och som nu  resulterat i en alldeles ny hemsida för Abrahamsbergskyrkans församling.

Sedan vår tidigare hemsida lanserades har internet på våra mobiltelefoner blivit en vanlig del av vardagen för många. Den nya hemsidan kommer därför att vara bättre anpassad för att kunna användas även från mobiltelefoner. Tanken är att hemsidan ska ge information och spegla den myriad av saker som händer i och kring Abrahamsbergskyrkans församling.

För dig som vill bidra med innehåll eller som har förslag till ändringar går det bra att skicka ett mejl till hemsida[snabel-a]abrahamsbergskyrkan[punkt]se

Hemsidan kommer att fyllas på med mera information så fort vi hinner. Så håll till godo några veckor till så kommer hemsidan att få mera innehåll.

Dags att anmäla sig till sommarens konfirmationsläger!

Lägret är i första hand för dig som är född 2002 eller tidigare och startar den 12 juni på vår fritidsgård Koviken på Lovön. Konfirmationen äger rum i Abrahamsbergskyrkan den 2 juli. Mer om lägret finns att läsa här.

Frågor kan ställas till Sofia Karsberg, sofia.karsberg(a)abrahamsbergskyrkan.se, eller 073-972 07 82.